Tijdens de Icarus Blender avonden beschouwen we de mythes die de generatie Y voor zichzelf heeft gebouwd op het gebied van een gelukkig leven, werken en liefde. Welke mythes zijn dit en hoe gaan we om met deze hedendaagse verleidingen?

We laten mensen uit de filosofie, kunst, cultuur en wetenschap in woord, beeld en geluid hun visie geven op moeilijk bespreekbare thema's. De Blender is daarmee het imperfecte avondje uit om, onder het genot van een drankje, je eens te verdiepen in de uitdagingen van deze tijd.

21 juni: LIEFDE EN SEKS. DE IDEALE VORM?
Een avond over idealen, illusies, wensen, keuzes, genot & teleurstelling.

Hoe ziet jouw liefdesleven eruit? Elke avond een Tinder-date of al jaren een steady relatie? Wat zijn jouw idealen en wensen in de liefde? En komt dat overeen met je dagelijkse leven? Weet je überhaupt wel wat je wilt op dit gebied? Denk je daar weleens serieus over na of doe je maar wat? Is vastigheid iets waar we je naar streeft of wil je liever meer vrijheid beleven in de liefde? Heb je ook nog te maken met een geldende norm of trek je je daar niets van aan? En hoe doe jij het ten opzichte van je vrienden?

Duizend en een vragen die we onszelf kunnen stellen over de liefde. En over seks. Of allebei. In het stadse bestaan maken we het onszelf op dit gebied niet perse makkelijk. Links en rechts worden we geconfronteerd met onhaalbare idealen. Met z’n allen zijn we op zoek naar manieren om onze verlangens te vervullen. En hoe gelukkig maakt deze zoektocht ons?

Vanavond is een avond over liefde & seks en de ideale vorm op dit gebied. Als die al bestaat. Meerdere (levens)kunstenaars delen hun visie, vragen en antwoorden over liefde & seks en alle wirwar aan vormen hierin.

De namen van de avond (meer namen volgen):
Ray Drive: onze huisdichter die betovert met woorden
Hilde Atalanta: illustrator en schilder. Haar werk beweegt zich rondom de zoektocht naar identeit en verschillende vormen van relaties, seksualiteiten en gender identiteiten. Meer info: www.hildeatalanta.com
Sofie Lakmaker: auteur van het boek 'Sampler, literair talent anno morgen' over de geschiedenis van haar seksualiteit.

// Praktisch //
Datum | Donderdag, 21 juni 2018
Tijd | 20.00 – 22.30 uur
Prijs | € 12,50
Locatie | De Ceuvel
Facebook | rsvp

Het recept voor een Blender-avond
Ingrediënten:
1 kwetsbaar onderwerp
4 verschillende perspectieven
1 eetlepel verrassing
een snufje confrontatie
Mix alles op 1 avond gedurende 3 uur

WAAR?
De Ceuvel

KOSTEN
€12,50,-

WANNEER?

20 september 2018

18 oktober 2018

15 november 2018

20 december 2018

Meer informatie volgt!

 

 

ICARUS