ICARUS 2019 

Wij zijn druk in de weer met de organisatie van het Icarus Festival 2019. Houdt alvast een gaatje vrij op 24 augustus en vier samen met ons de imperfectie! Meer informatie volgt. 

Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief: http://bit.ly/2q1txxv.

WAAR?

De Ceuvel, een waar paradijsje in Amsterdam Noord.

WANNEER?

Zaterdag 24 augustus 14:00 - 02:00

Tickets Icarus Festival

OVER ICARUS

Je bent jong en je wilt een geslaagd en gelukkig leven. Een te gekke baan, veel vrienden, reizen, festivals, fit, slim en mooi zijn. Alles tegelijk en het liefst perfect, dus je rent maar door. Maar is het haalbaar?  

De mythologische Icarus kreeg vleugels waardoor hij een oneindige vrijheid beleefde.  Onbewust van zijn eigen grenzen vloog hij steeds hoger naar de zon. Hierdoor smolten zijn vleugels en stortte hij in zee. Icarus staat symbool voor de doorgeslagen ambitie van onze generatie. Voor imperfectie en kwetsbaarheid is weinig ruimte.         

Icarus Amsterdam zoekt de kwetsbaarheid van het leven juist op. Met dit project bieden wij een tegengeluid in een samenleving waarin burn-outs en depressies steeds vaker voorkomen. Met een jaarlijks terugkerend festival en andere events – gevuld met kunst, filosofie en muziek – vieren we het falen en leren we op een gezonde manier omgaan met de vrijheid én de grenzen van onze vleugels.  

Word ook een imperfectionist. Icarus.

OVER DE CEUVEL

Duurzame broedplaats de Ceuvel biedt werkplekken aan creatieve en groene ondernemers en fungeert als ontmoetingsplek en cultureel centrum rondom duurzaamheid en maatschappelijke transitie. Icarus Amsterdam houdt zelf ook kantoor op deze prachtige plek.

IMPRESSIE ICARUS 2018 – ODE AAN IMPERFECTIE

Dans fout op de juiste muziek

Proost samen op een onvolmaakte dag

Neem een stuntelige snoekduik in ’t IJ

Word met ons imperfectionist

Icarus Festival 2018 belooft weer een gebrekkige bende te worden!

Met muziek, filosofie, theater, lezingen, poëzie, workshops en andere gekkigheid brengen we een ode aan de onvolkomenheid, vieren we de onzekerheden en lachen we – hard – om onszelf.

Laat je meenemen in het laboratorium voor ongewenste emoties, luister naar de mooiste muziek en krachtige woorden, dans onder de zon en maan en spetter rond in het verkoelende water.

Bekijk de line up van 2018 hiernaast. 

 

ICARUS