ICARUS FESTIVAL 2019 - WORD OOK IMPERFECTIONIST

De tofste baan. De verste reis. De plek waar niemand is geweest. De meeste volgers. Het mooiste lichaam. De hoogste cijfers. Het perfecte plaatje - anders tel je niet mee. VERMOEIEND! Ben je ook zo toe aan een ander verhaal?

Op zaterdag 24 augustus toveren we De Ceuvel in Amsterdam Noord om tot imperfectionistisch paradijs. Kom vanaf 14:00 uur als jezelf en dans alsof niemand kijkt tot we om 3:00 uur ophouden. 

Met muziek, theater, workshops, dans en lezingen vieren we dat we allemaal imperfect zijn. Iedereen is menselijk, en dat is prima. 
We vieren de onzekerheden en we lachen – hard – om onszelf.

Dans fout op de juiste muziek
proost samen op een onvolmaakte dag
neem een stunt
elige snoekduik in 't IJ! 
Word met ons imperfectionist! 

 

WAAR?

De Ceuvel, een waar paradijsje in Amsterdam Noord.

WANNEER?

Zaterdag 24 augustus 14:00 - 02:00

Tickets Icarus Festival

OVER ICARUS

Je bent jong en je wilt een geslaagd en gelukkig leven. Een te gekke baan, veel vrienden, reizen, festivals, fit, slim en mooi zijn. Alles tegelijk en het liefst perfect, dus je rent maar door. Maar is het haalbaar?  

De mythologische Icarus kreeg vleugels waardoor hij een oneindige vrijheid beleefde.  Onbewust van zijn eigen grenzen vloog hij steeds hoger naar de zon. Hierdoor smolten zijn vleugels en stortte hij in zee. Icarus staat symbool voor de doorgeslagen ambitie van onze generatie. Voor imperfectie en kwetsbaarheid is weinig ruimte.         

Icarus Amsterdam zoekt de kwetsbaarheid van het leven juist op. Met dit project bieden wij een tegengeluid in een samenleving waarin burn-outs en depressies steeds vaker voorkomen. Met een jaarlijks terugkerend festival en andere events – gevuld met kunst, filosofie en muziek – vieren we het falen en leren we op een gezonde manier omgaan met de vrijheid én de grenzen van onze vleugels.  

Word ook imperfectionist. Icarus.

OVER DE CEUVEL

Duurzame broedplaats de Ceuvel biedt werkplekken aan creatieve en groene ondernemers en fungeert als ontmoetingsplek en cultureel centrum rondom duurzaamheid en maatschappelijke transitie. Icarus Amsterdam houdt zelf ook kantoor op deze prachtige plek.

 

ICARUS