Doodle your day

Doodle your day

Doodle your day- Theater


Ook zo’n moeite om alle ballen in de lucht te houden? Stella en Luus van www.getyourselftogether/bulletjournal.com hebben de oplossing voor onhandige emoties, beginnende depressie en onbereikbare verlangens. Hoe te werk te gaan. Je pakt een lege bladzijde in je bullet journal. Je schrijft al je problemen rats, rats, rats onder elkaar. Dikke streep en schrijf; “houd er mee op’’. Een paar keer per dag doorlezen en het wordt vanzelf minder. Stella is al bijna van al haar problemen af. 

Iedereen kan tegenwoordig een inspirator zijn en Stella en Luus geven met DOODLE YOUR DAY de presentatie van hun leven. Aan de hand van 96 bullets creëren ze een wereld waarin je grenzeloos kan zijn wie je wilt zijn. Een voorstelling over het spanningsveld tussen maakbaarheid en de realiteit.

Speeltijden:
15:15 – 15:45
16:45 – 17:15
18:15 – 18:45

workship

De voorstelling is begeleid door Celine Hoex (regie Maastricht 2016). 
Stella van den Sigtenhorst (HKU 2017) en Lusanne Arts (ATKA 2016) maken voorstellingen waarbij ze een persoonlijke karaktereigenschap onder de loep nemen en vertalen naar de hedendaagse maatschappij. Dit is de tweede voorstelling die ze samen maken en spelen. Hun eerste voorstelling 'Laat je billen zien' (Theaterfestival De Parade 2017) ging over hun ogenschijnlijke braafheid. De twee actrices vinden elkaar in hun spelplezier en gekte en maken luchtige, humoristische voorstellingen met een serieuze ondertoon.

ICARUS