Thijsjan Dingjan

Thijsjan Dingjan

Thijsjan Dingjan – Coach

Nieuw: Festival coaching op Icarus  

Beste imperfectionist,

Er is op Icarus een (im)perfect aanbod om je te laten inspireren. En mocht je daarnaast kennis willen maken met coaching zoek dan mijn open deur op. Pas op! Geen drempel en kosten. Wil je ergens van af, ergens naar toe of zoek je richting? Stap dan door de open deur en vind je eigen antwoorden met behulp van festivalcoach Thijsjan.

Over Thijsjan Dingjan:

Ik was mijzelf kwijt en nam een sabbatical. Zoeken, vinden, dwalen en het anders willen, maar toch weer hetzelfde doen. Wat is persoonlijke ontwikkeling toch moeilijk, pijnlijk en ongemakkelijk maar wat levert het veel op. Ik heb geleerd om mijn authentieke zelf te zijn, weer te leren vanuit nieuwsgierigheid en te leven met bezieling. Het is mijn missie geworden om dit ook anderen te kunnen laten ervaren.  Dit jaar heb ik bij Coachcenter mijn opleiding afgerond. Een opleiding die ik aanvankelijk dacht niet nodig te hebben. Ik kwam mijzelf tegen en viel voor de tweede keer uit. Mijn kwetsbaarheid liet zich niet makkelijk zien en ook mijn trots was vaak te groot om hulp te aanvaarden, laat staan te vragen. Wat een mooie lessen.En nu is tijd om vanuit mijn bedrijfje “werken met bezieling” anderen te helpen hun passies te volgen, vanuit zelfvertrouwen en eigenheid. 

Spreek dit jou aan? En is het nu wel tijd om  door een open deur te lopen? Zoek mijn standje op en maak laagdrempelig kennis met (festival)coaching. Wees welkom met wat er is.

doorlopend op terrein