NATUURRETRAITE - ONTSTRESSEN IN DE BOSSEN
Wakker worden midden in de bossen met een lekkere kop koffie? Op een natuurkampeerterrein zonder elektriciteit neem je 3 dagen de tijd om even afstand te nemen van jouw veeleisende leven in de stad. Kom uit je hoofd en in je lijf met o.a. boswandelen, yoga, meditatie, fijne gesprekken, workshops en meer. Deze retraite is een pleidooi voor niet te veel nadenken en meer vertrouwen.

In ons drukke bestaan is het soms lastig te luisteren naar je lichaam en wat je gevoel je ingeeft. Ons hoofd ratelt maar door, we rennen van hot naar her (zelfs naar de yoga les) en in die stressvolle momenten steken gevoelens van angst en onzekerheid de kop op. Hoe om te gaan met die gevoelens en oneindige gedachtenstroom? Wat kan ik doen om meer rust te vinden in mijzelf?

We vergeten door alle hectiek dat we eigenlijk zelf best goed weten wat we nodig hebben en wat we moeten doen. Deze retraite geeft je de tijd en rust om daarmee in contact te komen. Geef jezelf ruimte om antwoorden op te laten komen en stil te staan bij wat belangrijk is voor jou.

Verwacht een mix tussen lummelen en niks doen, een heel persoonlijk bosavontuur, goede gesprekken en filosofische sessies over wat het betekent om mens te zijn. En natuurlijk lekker eten, leuke mensen en een knapperend kampvuur.

Na deze driedaagse ga je opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis. Je krijgt handvatten hoe meer te vertrouwen op je gut feeling en inzichten waardoor je beter kan leren omgaan met je emoties. Óók na de driedaagse.

Dus heb je zin in een even geen telefoon en geen afspraken? Ga dan met ons mee!

ORGANISATIE
Wij zijn Leoni van de Water en Rena Molter, trainers en oprichters van Over The Moon. Met Over The Moon maken we programma's voor meer emotionele balans. Op een no nonsense manier helpen we je meer grip te krijgen op stress, beter voor jezelf te zorgen en relaties vorm te geven die je blij en gelukkig maken.

We noemen Over The Moon graag onze ‘speeltuin voor sociaal emotioneel leren’, omdat wij geloven dat leren het beste gaat als we ook mogen spelen en falen. Juist als het over serieuze levensvragen, ongrijpbare emoties en persoonlijke ontwikkeling gaat. We maken podcasts en retreats. En staan voor teams en op festivals. We laten ons graag inspireren door kunst, filosofie en sociale wetenschap.

Voor Icarus hebben we een programma samengesteld waarin tot rust komen en inspiratie voor een leven dichter bij je gevoel en minder in je hoofd, centraal staat. We hebben er ontzettend veel zin in!

WANNEER?
Dit evenement wordt verplaatst naar de lente van 2018. Wie nog dit jaar met ons op retraite wil kan mee met een van de andere weekenden. Bijvoorbeeld in september met Sjoerd en Zelah: Worden wie je bent.

ICARUS