WILDKAMPEERWEEKEND
Behoefte aan minimalistisch leven, stilte, ruimte en reflectie? Zin in een natuuravontuur zonder elektriciteit, telefoon en andere luxe? Of heb je gewoon weer eens zin om samen met andere fijne mensen een fikkie te stoken en verhalen te vertellen rond het vuur? Ga dan mee met het Vitamine Z Wildkampeerweekend!

Nature Deficit Disorder: het bestaat. Gebrek aan natuur maakt ons nors en moe. Dat niet alleen: we willen graag zorgen voor de natuur, maar hoe kan dat als je de natuur niet toelaat in je leven? Hoog tijd dus voor een tweedaagse stoomcursus natuurknuffelen.

In dit weekend gaan we op een geheime plek in de natuur kamperen met minimale middelen. Verwacht: kampvuren, reflectieoefeningen, samenkomen met gelijkgestemden, lekker veganistisch eten gemaakt door een kok, stiltemomenten en genoeg vrije tijd om je eigen elementenaltaartje te bouwen of gewoon lekker te lezen.

Begeleiders
René van der Stok houdt zich sinds 2010 bezig met vipassanameditatie, een meditatietechniek waarmee hij leerde om altijd en overal bij de stilte in zichzelf te komen. Nu volgt hij een jaarprogramma Nature Based Practice bij EcoDharma, waar hij leert wat de waarde is van een diepe, oprechte verbinding met de natuur. Daarnaast is hij schrijver en hoofdredacteur van Bodhi, een platform voor hedendaagse boeddhistische wijsheid. René’s favoriete dieren zijn de reigers in zijn straat in Amsterdam-Noord.

Babette van der Burg is natuurliefhebber, en is als psycholoog werkzaam bij een holistische praktijk. Ze onderzoekt hoe de natuur een krachtbron kan zijn voor mentale genezing, en hoe een holistische benadering van het leven bij kan dragen aan algemeen welzijn en het voorkomen en genezen van depressie, stress en burnout. Verder organiseert ze regelmatig workshops en vrouwencirkels, en is ze gecertificeerd mindfulnesstrainer. Babette woont in een huis met tuin in Driebergen ze iedere ochtend met een houten lepel ontbijt die ze tijdens een weekje wildkamperen in de Pyreneeën zelf heeft gemaakt.

Locatie
Op een geheime plek in de natuur ergens in Nederland

Wanneer?
Vrijdag 12 tot en met zondag 14 oktober 2018

Tickets
Vroege vliegers € 135,- (tot 5 augustus)
Gewone vliegers € 155,-

Heb je niet zoveel te besteden maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een mail naar info@vitamine-z.nl , leg je situatie uit en we kijken wat we kunnen doen.

Meer informatie
Kijk op de Facebook-pagina van dit event.

Icarus Retraite Tickets
ICARUS