Hoe maak je keuzes in een wereld waarin je altijd succesvol moet zijn? Wat is authentiek gelukkig zijn? En hoe geef je dat vorm in je dagelijkse leven? In een serie van drie workshops over Verbinden, Loslaten en Leven ga je aan de slag met deze vragen.

De Icarus vlieglessen worden georganiseerd in samenwerking met De Proefplaats van Floor Franck. De stijl die Floor gebruikt zet aan tot reflectie op eigen denken/overtuigingen, gevoelens en gedrag. Het is een combinatie van hoofd, hart en lichaam. Tijdens deze vlieglessen leer je onder andere omgaan met de druk uit je omgeving en creëer je focus rondom de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Je krijgt daarnaast de ruimte om je te verbinden, met jezelf, andere mensen en nieuwe perspectieven.

1. Hoe blijf ik vrij en verbonden? 10 oktober | 19:30 – 22:00 | De Ceuvel
Keuzevrijheid vinden we belangrijk. Je wilt je leven inrichten naar de waarden die je aanhangt. Dan is het goed om te weten waar jij je door laat leiden. Hoe blijf je daarbij verbonden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen? En welke rol spelen je werk, het gezin waar je uitkomt en de mensen om je heen?

2. Welke ballast kan ik loslaten? 17 oktober | 19:30 – 22:00 | De Ceuvel
Het valt niet mee om alle ballen in de lucht te houden. Je wilt het goed doen op je werk, thuis en in je sociale omgeving. Welke druk komt nu eigenlijk van buitenaf en welke druk ontstaat door je eigen gedachten en verwachtingen? Wat kan je zelf doen om minder stress en druk te ervaren?

3. Het leven leeft mij! 24 oktober | 19:30 – 22:00 | De Ceuvel
Het leven daagt je soms behoorlijk uit. Er zijn momenten waarop we ervaren dat we maar weinig controle hebben. Wat doe je als het even niet zo lekker loopt? Of als je leven op z’n kop komt te staan door heftige gebeurtenissen, zoals ziekte of overlijden? Het besef dat we als mens kwetsbaar zijn laat je stil staan bij onderwerpen als overgave, troost, veerkracht en hoop.

Deze serie volg je als geheel met mensen die zich met dezelfde vragen bezighouden. We zien ernaar uit met een leuke groep de verdieping in te gaan.

KOSTEN
45,- voor de hele serie workshops

 

ICARUS