Wat je moet weten...

Omweg_ wat gebeurt er als je gebaande paden loslaat, als je het ongemak van het onbekende verdraagt, als je op zoek gaat naar wat speciaal voor jou georganiseerd lijkt, of juist helemaal niet.. Kom je dan anders thuis dan je ging? Met nieuwe mogelijkheden? Of wordt je juist bevestigt in wat je al lang vermoedde? Blijk je niet de enige?

Tijdens deze Ode aan Ongemak, loop je het risico.. Dat alles afgelast blijkt, Sorry. Dat alles nat wordt—hoef je je niet op te kleden, het is nog zomer 😉 Dat je bekeken wordt, dat jij bekijkt, dat je gezien wordt, dat je ongezien het hazenpad verkiest.

Twee kanten van hetzelfde, dat is de kern van ongemak, volgens sommige filosofen. Niet voor niets is deze omweg dan ook tweezijdig— Mogelijk ben je steeds aan de overkant van waar het lijkt te gebeuren. Mogelijk heb je het dan JUIST meegemaakt. Staar je je blind op groener gras? Of ben je precies op het juiste moment bij de muziek. Stap je zomaar binnen bij het tuinfeest van een ander? (vergeet je jarige niet te feliciteren!).

Geen programma om je aan vast te houden, je wordt niet verwacht, ook zonder jouw aanwezigheid draaien we door. Een uitnodiging op zoek te gaan naar wat jou wacht. Waar je hangen blijft, waar je aan voorbij loopt. Heb jij het lef? Een vreemde te spreken? En maakt het dan uit of diegeen onderdeel uitmaakte van het program.

Klaar voor een omweg? Reserveer je plekje!

ICARUS